marți, 19 iulie 2016

I. Creasta de Vis, Fundata


Am petrecut impreuna cu Ella, cinci zile minunate la munte (19-23 iulie), in zona culoarului Rucar-Bran. Am ales, de pe internet, sa ne cazam la pensiunea "Creasta de Vis" din Fundata, o pensiune noua, de patru stele, foarte buna...o recomand cu caldura. Multa verdeata, copaci, flori si aer curat, o curte mare cu un teren de sport cu iluminare nocturna, foisor, gratar, teren cu joc de sah urias, mese cu banci pentru a sta in aer liber cat mai mult. In departare se vedeau muntii Piatra Craiului iar la dreapta Bucegii. Drumul este accesibil, pensiunea se afla pe E574, Campulung-Brasov.
Gazdele, d-na Adriana si Ancuta, au fost foarte primitoare. Conditiile de cazare au fost foarte bune, ca la un hotel bun, iar pretul rezonabil, 150lei (33 euro) camera/zi/2 persoane cu mic dejun inclus. Micul dejun, suedez, a fost foarte bogat, variat si de calitate. In timpul zilei faceam drumetii de 5-6 ore, asa ca nu am luat masa decat seara. Pentru ca veneam obosite de la drum, D-na Adriana ne oferea de fiecare data, din partea casei, o tuica buna. Am ales sa mancam mancaruri traditionale, precum bulz cu branza de burduf, pastrav prajit, cu mamaliguta si mujdei de usturoi sau tochitura.


Aici este poarta de intrare...

Asta este pensiunea "Creasta de Vis"

Terenul de sport cu iluminare nocturna

Foisor si gratar

Multe flori....

Ancuta

Vedere din fata pensiunii


Mai multe....in postarea urmatoare.


Un comentariu:

  1. Another fabulous vacation and the prices were astounding for what you received. Isn't summer lovely and the Romanian countryside is so lush. Glad you had a great time.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...