marți, 15 martie 2016

Abecedar - litera D


Azi dimineata am terminat pagina D. Dupa ce am decis ce compozitie sa fac, lucrurile au mers ca dintr-o suflare. Imi place mult cum a iesit. Pagina D inseamna: decupaj, dantela, denim, dar si (cusaturi) decorative sau desen cusut. Nu le-am inclus pe toate, mai pot fi facute si alte variante.

In aceasta pagina am folosit ca fond (background) o bucata de bumbac, vopsit manual in albastru, apoi o bucata de denim alb pe care am asezat restul bucatelelor: bumbac imprimat in albastru, dantela sintetica si dantela alba de bumbac. Litera D a fost decupata dintr-un material de nuanta dantelei, cusuta si fixata cu niste cusaturi decorative. Imi place cum a iesit echilibrul coloristic din cele trei culori, albastru intens, alb si nuanta cafenie care echilibreaza albastrul.


Dupa ce ieri am postat acest articol, azi dimineata m-am gandit sa mai adaug niste noduri frantuzesti, de culoare albastra, la litera D...simteam ca lipseste ceva. Si iata ce a iesit, cred ca arata mai bine asa, in comparatie cu poza precedenta...Va invit sa vedeti si creatiile celorlalte partenere de proiect, Solange, Monique, Odile, Marie Rose.

5 comentarii:

  1. Cette page est vraiment réussie! J'aime ce que vous avez fait car vous avez illustré la lettre D avec la dentelle et le denim et pour l'assemblage vous avez laissé faire votre imagination.

    RăspundețiȘtergere
  2. I like the layering but the stitches inside the D REALLY set it off.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bel aboutissement de ce projet sur le D. Jolies couleurs.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...