vineri, 8 noiembrie 2019

Inspiratie...


Nu am mai lucrat demult la vreun proiect artistic. Anul acesta, de prin februarie pana acum o luna si ceva, am fost mai mult preocupata cu probleme de sanatate. Nu grave, dar preocupante (stomatologie, alergie), cu analize, radiografii...Dar acum totul este OK, ma simt in mare forma.
In timpul acesta nu am pus mana pe ac sau masina de cusut sau pe o pensula...Dar am studiat mult, pe Youtube. Zilnic primesc notificari de la canalele la care m-am abonat si le urmaresc....si am invatat tare mult. Este adevarat ca, din aceasta cauza, sunt mai dispersata pentru ca in fiecare zi vad si invat ceva nou si nu ma pot decide la ceva concret.

In zilele trecute am vopsit niste hartii cu ceai de fructe si a iesit ceva care imi place tare mult.

Aici am lasat pliculetele de ceai, umede, sa se usuce pe coala de hartieAm aruncat in cana cu ceai de fructe o hartie mototolita. Imi place tare mult ce a iesitDar ieri am vazut niste lucruri tare interesante pe acest youtube 
https://www.youtube.com/watch?v=fFCmmyvJU1c

Si pentru ca am nevoie de niste "obiecte" pentru a-mi gestiona mai bine lucrarile, care stau prin diferite pungi si plicuri, m-am gandit sa fac niste plicuri-buzunare, inspirata de ce am vazut pe youtube. Pentru asta am folosit hartiile vopsite cu ceai pe care le-am dublat, prin lipire, cu o alta coala de hartie pentru a fi mai rezistente. Apoi am facut niste decoratiuni din diferite materiale pentru a impodobi frumos fata plicului. Partea din dos a plicului a fost facuta tot din hartie vopsita cu ceai si dublata. Fata si dosul le-am unit prin cusaturi zig-zag. Marginile le-am mai intarit cu o panglica care este si decorativa si da definitie compozitiei.
Am facut doua plicuri-buzunare de dimensiunea 1/2 dintr-o foaie A4.

Cand ma apuc sa lucrez si sunt inspirata, lucrez cu frenezie, pana termin lucrarea.
Asa a fost si acum, am lucrat vreo patru ore...
Sunt tare incantata de rezultat !!!!!


# 1 - fata - pentru decor am folosit voal verde, dantela albastra, o spirala mov de tyvek, primit de la Beth si o floricica alba ca punct focal.

# 2 -fata - pentru decor am folosit hartie pictata (din prosop de bucatarie), dantela, tyvek si un nasture ca punct focal. Banda de sus este verde dar in poza se vede altfel. Fata si dosul sunt unite cu zig-zag.

Asa arata dosul plicurilor, imi place tare mult aceasta textura

Comparatie...imi plac amandoua!!

In buzunar voi "depozita" cardurile artistice

2 comentarii:

  1. Seeing your art work really made me smile. I still am smiling!!! I love what you did and I really like the wrinkles paper. I love that texture. Don't you feel great having made such loving items that are so useful too!! I'm so happy you are creating again!!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...