sâmbătă, 22 decembrie 2018

Decembrie...


Nu am mai scris demult pe blog....
Luna asta a fost mai rece ca anul trecut. Pana in 15 noiembrie a fost destul de cald, cu temperaturi pana la 15-18 grade in Bucuresti, dupa care vremea s-a racit brusc. Ca urmare, inca de la sfarsitul lui noiembrie am facut o viroza, care, cu tot tratamentul cu parasinus si apoi cu nurofene "raceala si gripa", m-a deranjat mai mult de 7 zile si m-a facut sa ma simt in continuare tare obosita. Din aceasta cauza am cam lipsit la activitatile de la Clubul Seniorilor. Nu am mai mers la cursul de yoga si la cursul de dans pentru ca nu ma simteam in forma fizica. In schimb am mers la cursul de dezvoltare personala, unde de Mos Niculae ne-am facut cadouri - ca o mica atentie. Initial am tras la sorti, cu bilete, persoana la care, in secret, ii pregateam cadoul. Eu i-am facut un cadou Stelei, un clopotel din sarma aurita pentru pomul de Craciun dar si o felicitare creata de mine. Felicitarea a fost facuta dintr-o inspiratie de moment si poate nu prea are legatura cu iarna...Apoi in 18 decembrie a fost ziua de nastere a Irinei. Am sarbatorit-o la restaurantul Gedi. Pentru Irina am creat o felicitare pictata, pe care am numit-o " gradina fantastica", una din seria la care am lucrat in acest timp pe muzica Zen.
La club, s-a pregatit un spectacolul de Craciun, ca in fiecare an. De data aceasta, urma sa facem, cu Diana, un dans latino. Am inceput repetitiile destul de tarziu, din 10 decembrie...doar sase repetitii. Probabil din cauza starii mele fizice, nu prea buna, sau a excesului fizic pe catre l-am facut, m-am ales cu o contractie musculara tare dureroasa. Durerea s-a intins apoi la genunchi, incat imi era foarte greu sa mai indoi genunchiul (drept). Dar am reusit totusi sa fac fata la spectacol, fara sa fiu in forma maxima si cu mare chef. Acum imi este mai bine...

Spectacolul a avut loc pe 19 decembrie la Scoala de Arte, nr.5. Au participat cele doua cluburi ale seniorilor din sectorul 3. Fiecare club a prezentat un program format din mici scenete de teatru si cate un dans.

Echipa de dans in spectacol latino, cu Diana in fata.

   Aici este un video cu dansul in desfasurare...
https://www.facebook.com/1477443725893126/videos/516420175543504/?q=dgaspc%20clubul%20seniorilor%20codrii%20neamtului&epa=SEARCH_BOX

 La spectacol a fost invitat si Raoul care a facut un recital de muzica usoara pentru noi.


La sfarsitul spectacolului, participantii au primit un cadou de Mos Craciun (un carton cu cozonac si vin), din partea Primariei sectorului 3.

2 comentarii:

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...