duminică, 28 mai 2017

Carte obiect


Maine voi merge la al doilea workshop de mixed media la Art&Hobby. In total vor fi patru sedinte in care vom realiza 1-2 lucrari in tehnici mixte. Lunea trecuta nu am lucrat nimic, doar am discutat pe acest subiect. Pentru mine, acest workshop este doar un motiv de a ma stimula sa lucrez. Imi place mixed media si am lucrat deja in tehnici mixte.
Intradevar, m-am apucat de treaba...Ieri, cinci ore nu m-am oprit pana nu am realizat o carte obiect, facuta din colaje de printuri, cu pictura in acrilic, acuarela, tus, creion, etc....Este o carticica, tip acordeon, una mica, cu dimensiuni de 10cmx10cm. Sunt foarte incantata cum a iesit. Cand imi place ceea ce fac, nu ma opresc pana nu termin lucrarea. Altfel ea devine un UFO (UnFinished Object). Aceasta lucrare nu reprezinta o tema de casa, ea este una din multele idei pe care le am si asa am vrut sa incep sa lucrez. La workshop voi face altceva, voi vedea maine, dar am deja niste idei...
Asta este carticica mea...coperta 1

coperta 2

7 comentarii:

 1. A lovely little book Carmina !
  Have fun tomorrow ! ;-)

  RăspundețiȘtergere
 2. I love your little book. I also enjoy making books as well and I how how it is to "get into the groove" and not be able to stop util done. Many happy days making books and continue to enjoy your workshops.

  RăspundețiȘtergere
 3. Très joli, ce livre en mixed-media est très réussi. J'aime beaucoup

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte reușită carticica ta. Mă bucur că și la noi a început să prindă din ce în ce mai mult febra mix media. Succes în noua ta călătorie. Have fun!

  RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...