luni, 23 septembrie 2013

Gala de excelenta a Spitalului Clinic de Nefrologie "Dr.Carol Davila"


Vineri 20 septembrie 2013, la invitatia unei prietene, am fost la Gala de Excelenta a Spitalului Clinic de Nefrologie "Dr.Carol Davila" din Bucuresti. Festivitatea s-a tinut in sala "C.A.Rosetti" de la Camera Deputatilor, Parlamentului Romaniei. Au participat numeroase personalitati ale lumii medicale din Romania, reprezentanti ai autoritatilor, persoane publice, precum si manageri de spitale din Bucuresti. 

Friday, September 20, 2013, I was invited by a friend to Excellence Gala of the Clinic Hospital of Nephrology "Dr.Carol Davila" in Bucharest. The ceremony was held in the hall "C.A.Rosetti" of the Chamber of Deputies, Parliament of Romania. At this event were numerous personalities of the medical Romania, authorities, public and hospital managers in Bucharest.

Camera Deputatilor, Parlamentul Romaniei
Spitalul Clinic de Nefrologie "Dr.Carol Davila" este o unitate medicala de referinta in Romania. A fost complet renovat in anul 2011, dotat cu aparatura de ultima generatie, putand sa oferea acum servicii medicale la cele mai inalte standarde europene.
Un merit special, in ceea ce este astazi acest spital, il are Prof.univ. Dr. Mircea Penescu, managerul Spitalului Clinic de Nefrologie "Dr.Carol Davila".

The Clinic Hospital of Nephrology "Dr.Carol Davila" is a reference medical unit in Romania. It was completely renovated in 2011, equipped with the latest equipment being able to offer such medical services to the highest European standards. A hospital manager, Professor. Dr. Mircea Penescu, has special merit.

Spitalul Clinic de Nefrologie "Dr.Carol Davila"
La acest eveniment a fost prezentat un film despre istoria spitalului si s-au acordat distinctii persoanelor care au contribuit la organizarea spitalului în forma lui actuală dar și celor care au avut un rol important în activitățile de cercetare și de susținere a proiectelor derulate.

Festivitatea a fost urmată de un concert extraordinar suținut de Orchestra Medicilor din București – Dr. Emil Nichifor, apoi de un cocktail. Am fost surprinsa sa vad pe Dr. Mircea Penescu cantand in orchestra, la vioara intai. La concert au cantat Cristina Anghelescu, vioara (Mendelshon, Concertul pentru vioara in Mi minor) precum si tinerii solisti Ana Cebotari si Serban Vasile.
Iata cateva imagini luate cu telefonul mobil.

The event presented a film about the history of the hospital and were awarded distinctions persons who have contributed to organizing hospital in its current form and those who played an important role in supporting research and projects undertaken.


The ceremony was followed by a concert of Bucharest Doctors Orchestra -
Dr. Emil Nichifor, then a cocktail. I was surprised to see Dr.Mircea Penescu playing in the orchestra, as the first violin.
In concert performed Cristina Anghelescu, violin (Mendelshon, Violin Concerto in E minor) and young soloists Ana Cebotari si Serban Vasile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...