vineri, 2 septembrie 2022

Vacanta la mare

 În sfârșit, după câteva luni, când m-am ocupat cu zugravitul și reamenajarea apartamentului meu, am evadat câteva zile la mare, în Bulgaria, la Nisipurile de aur. O escapada de 4 zile (28aug-1sept) organizata de Clubul seniorilor Codrii Neamțului, cu un grup de persoane cunoscute și prietene. Mi-a prins foarte bine pentru ca activitatea cu zugravitul ma stresat si extenuat. Socializare. 

Înainte de asta, la sfârșitul lui august, am făcut covid omicron dar a fost o formă ușoară, cu febra 3 zile, valori mici până la 37.4C, oboseala musculară, iritație în gât, raguseala. Când am simțit febra am mers imediat să fac testul antigen la Medlife. Testul a ieșit pozitiv și am primit imediat de la DSP un mesaj pe telefon cu recomandarea să stau în izolare 5 zile, între 20-24 august. Am scris doctorii de familie pe wathsup și ea mi-a recomandat ce sa fac, sa iau vitamina D3 (2000UI) , vitamina C(1000mg), zinc, quercetina, vitamine B/Neuromultivit (B1, B6, B12 ), paracetamol /nurofen pentru febră. După 3 zile febra și oboseala au dispărut și am rămas doar cu raguseala /laringita încă câteva zile. După ce am ieșit din izolare am  întrebat dr.de familie dacă pot să merg la mare, după ce au trecut câteva zile după perioada de izolare și răspunsul a fost afirmativ. Asa ca.... 

La Nisipurile de aur am stat la un hotel foarte bun, "Liliac", cu servicii all inclusive. Mâncare bună, servicii bune. Hotelul avea și o zonă verde cu flori și zonă unde stăteam toată ziua. Am innotat în piscină și am făcut plajă. Nu am fost la mare, era cam departe de hotel... Mi-am dorit sa ma odihnesc si mai putin sa innot in valuri !

Seara mergeam la plimbare și shopping
 pe faleza cu Aristița, apoi cu toții la barul de la piscină. Dans și voie bună. 


Intr-o seara am serbat, cu tort și șampanie ziua de naștere a unei doamne din grup. Distracție mare!!! Erau și turiști din alte tari, Cehia, Ucraina, Moldova. Ne-am simțit foarte bine împreună!! 


Un comentariu:

  1. I always love it when I get to "go vacation" with you. I'm glad yor covid is over and you are socializing again

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...