marți, 12 octombrie 2021

Toamna timpurie

Anul acesta toamna a venit mai devreme. O vreme urâtă, cu temperaturi sub 20 grade, ploaie, vânt, sa instalat încă de la începutul lunii octombrie. Săptămâna asta sunt temperaturi sub 14 grade. Vreme neprietenosa. Frunzele copacilor s-au îngălbenit și cad.

Nici natura nu ne mai ajuta! 

Valul 4 al pandemiei este tot mai puternic, sirenele salvarilor suna toată ziua. Indicele de infectare a ajuns în București sa fie mai mare de 14 la 1000 locuitori. Și asta nu e totul.... Avem pe lângă criza sanitara, a spitalelor, o criza economica, scumpirea energiei electrice și gazelor și acum și o criza politica. Guvernul Catu a devenit interimar după moțiunea de cenzura și are atribuții limitate tocmai în aceasta perioada grea. Președintele l-a nominalizat pe Cioloș de la USR sa facă un nou guvern.... Discuții... 

Copacii din jurul blocului meu au căpătat culorile toamnei. Aceste poze le-am făcut azi, este o vreme umedă și înnorata. 





Un comentariu:

  1. Are people reluctant to get the Covid jab? I know you got yours and did I. Please stay safe but see your close friends who got the jab. We need each other. Also create!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...