luni, 25 octombrie 2021

Culorile toamnei

 În sfârșit... Vorba unui cântec, "după atâta frig și ceață iar se arată soarele", au venit și zile mai bune. De vineri vremea a devenit mai calda și însorită. Sâmbăta m-am plimbat cu Irina în parcul Titan vreo 2-3 ore. O vreme minunată dar mai ales ne-au incantat culorile minunate ale toamnei. 

Armonia de culori ale frunzelor copacilor este de nedescris. Apa lacului era atât de liniștita încât puteam vedea imaginea colorata a copacilor, reflectată de ea. Temperatura aerului în jur de 20 grade. Culoarea roșu de cupru a frunzelor de cedru, rosul închis al frunzelor de meri sălbatici, verdele gălbui al salciilor, galbenul altor frunze, verdele gazonului ne-a dat o stare foarte bună. 

Lume destul de multa dar nu ca altădată. Situația pandemica e foarte gravă. S-au anunțat de luni restricții foarte dure și folosirea certificatului verde. 

Nu am mai fost în parcul Titan de vreo luna pentru ca a fost un timp urat și nici nu prea aveam dispoziție psihica. Aveam nevoie de aceasta plimbare minunată pentru a ne incarca bateriile, pentru a ne mai bucura de ceva în lumea asta trista și cenușie.

Ieri, duminică am repetat cu Irina plimbarea prin parcul Titan. Am luat-o cu noi, la plimbare și pe Corina Șerban. A fost minunat...









Un comentariu:

  1. So good to see your smiling face. You have now discovered the key to happiness: friends and nature. I walk every day just for an hour and I meditate by the ocean. Life really is still beautiful. You just need to be looking at the "good stuff". Be well and be happy my friend.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...