luni, 16 aprilie 2018

Seara de teatru


Duminica seara, am fost la Teatrul National "I.L.caragiale" din Bucuresti, cu Irina, Adriana si Valeria. Am vazut un spectacol foarte bun, "Idolul si Ion Anapoda", in care au jucat Ileana Stana Ionescu si Dan Puric.

Teatrul National din Bucuresti a fost construit la inceputul anilor '70 dar a fost renovat acum cativa ani si a primit o noua infatisare interioara, foarte eleganta si moderna.Foaierul Sălii Mari gazduieste o expozitie permanenta cu 21de piese de sculptura din inox, lucrari ale sculptorului Constantin Lucaci (1923-2014), unul din marii maeştri români ai sculpturii. Lucrarile au fost donate cu generozitate de doamna Irina Lucaci, văduva lui Constantin Lucaci si  sunt expuse pentru prima dată în public la Teatrul Naţional, în Foaierul Sălii Mari.
Peretii foaierului sunt impodobiti cu lucrari de tapiserie de dimensiuni impresionante, creatie a unor artisti romani.Seara, la iesire, am avut surpriza unui spectacol de lumini laser, cu imagini proiectate pe fatada teatrului. De fapt, in saptamana care a trecut, in fiecare seara, un astfel de spectacol de lumini a avut loc pe diferite cladiri mai mari si importante din Bucuresti, in cadrul Festivalului "Spot light" .
https://www.facebook.com/spotlightbucharest/

Am reusit sa iau cateva imagini, cu telefonul, imagini care reprezinta momente din istoria Romaniei....


Un comentariu:

  1. What a beautiful building. It is obvious that Romanians love art of all kinds. What a fun night to have with friends.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...