joi, 12 octombrie 2017

Distractie la Clubul seniorilor...


Nu am fost demult, cam de un an si jumatate, la Clubul seniorilor "Codrii Neamtului" de la noi, din sectorul 3...Dar, de acum, mi-am zis sa merg mai des, mai ales ca acolo sunt oameni tare draguti care se ocupa de activitatile seniorilor (dans, aerobic, kinetoterapie, excursii, terapie ocupationala, pictura, informatica, sah, remy, etc). Asa ca, intr-o joi, am ajuns la club, fara sa stiu programul.... tocmai la ora de dans!!! Si era activitate mare...se faceau pregatiri pentru sarbatoarea de ziua recoltei, un prilej de socializare si distractie. Asa ca am invatat si eu repede repertoriul...dansul Calusarii, dansat pe muzica pop!! ha, ha....
Marti, 10 octombrie, Clubul a organizat petrecerea de ziua recoltei. Au fost invitati doi solisti de muzica populara, o fata si un baiat, care ne-au dat cate un mic recital, a fost organizata o expozitie/concurs de "muraturi si dulceturi", o mica expozitie cu lucrari artizanale, un program artistic pregatit de noi, dansatorii-seniori, s-a dansat si ne-am simtit tare bine. Petrecerea s-a incheiat cu o mica tratatie, oferita de un sponsor (nu stiu cine!), gustari, dulciuri, fructe, sucuri, afara in curtea clubului, pentru era o zi foarte frumoasa de toamna. Ne-am distrat de minune.






Toata doamnele purtau...iie






Nu am putut sa fac prea multe poze, pentru ca eram in....plina activitate.
Cineva a filmat momentul dansului "Calusarii"....ce distractiv!!! sa nu uitam ca danseaza niste senioare si in echipa avem si persoane de 80 de ani!!
Linkul cu filmuletul de la acest moment este mai jos.

https://www.facebook.com/1477443725893126/videos/1739639149673581/?q=dgaspc%20clubul%20seniorilor%20codrii%20neamtului

Un comentariu:

  1. I loved the video on Facebook. Photos are nice but seeing people actually dance was much more fun. I love the ethnic dress, music and dancing and all the food was so artistically arranged and presented.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...