marți, 19 aprilie 2016

Abecedar textil, litera F....


Ei bine, sunt intr-o mare intarziere la abecedar. Pentru litera F, am avut mai multe idei, feutru cu acul, feutru umed, flori textile, free form cu fire, etc. Pana la urma voi face cate ceva din fiecare, pentru ca imi place tare mult arta firelor, dar pentru inceput m-am gandit la feutru.
Cum de feutru umed m-am ocupat cu ocazia unui challenge, propus de Sara Lechner, acum mi-am zis sa fac o lucrare din feutru facut cu acul. Numai ca neavand lana merinos, lucrurile au mers mai greu. Am folosit fire de lana netoarsa din Maramures, care este mai aspra. Cat despre acele de feutrat, trebuie sa spun ca aveam doar doua ace...aveam, pentru acum nu le mai am. Un ac s-a rupt chiar la inceputul lucrului, asa ca de al doilea ac a trebuit sa am mare grija...dar si acesta s-a rupt spre final. Din acest motiv, feutrul nu este prea bine executat....asta e!!!


Ca sa fixez mai bine firele de lana si sa decorez lucrarea am adaugat niste cusaturi manuale si bineinteles...margele.
Iara rezultatul pentru pagina F, pe care mai trebuie sa-l fixez pe un suport.Am in lucru si alte variante de pagina F, pe care le realizez cu alte tehnici. Pe acestea le voi termina dupa Pasti, pentru ca maine plec intr-o excursie la Cheile Nerei-Baile Herculane. Asa ca, pe dragele mele colege de abecedar, le rog sa mai aiba putina rabdare pentru mine.
 Apropo de fire, vreau sa va arat niste carduri cu fire, facute mai demult, dar la care am folosit Avalon (soluvil, water soluble).

# 1
# 2
# 3
Va invit sa vedeti si creatiile celorlalte partenere de proiect, Solange, Monique, Odile, Marie Rose.


2 comentarii:

  1. Très jolie la page F, j'aime beaucoup les ronds qui ont été appliqués cela donne de la légèreté.
    Merci de nous faire redécouvrir vos ouvrages en water soluble.
    Bon voyage, à bientôt.

    RăspundețiȘtergere
  2. I really like the felting and especially the stitching at the top. Beads are usually a good addition and of course I love the cards!! Good to see more of your work. Have a good trip!!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...