sâmbătă, 27 iunie 2015

Gaudeamus igitur - 45 de ani de la terminarea facultatii...


In 17 iunie am sarbatorit, la Cluj, 45 de ani de la terminarea Facultatii de Fizica de la Universitatea Babes-Bolyai. Din pacate au venit foarte putini colegi...si mereu aceeasi, printre ei numarandu-se un fost decan al Facultatii de fizica si un fost prorector al Universitatii. A fost o masa festiva la Casa Universitarilor impreuna cu colegii dintr-o generatie mai mica cu doi ani, colegii Angelei Bratu. A fost o placere sa ne revedem cu ei, nu ne-am vazut de atatia ani!!

Din pacate, a fost o zi ploioasa. Am avut putin timp la dispozitie ca sa revad centrul Clujului. Spatiul verde, incarcat de flori din jurul catedralei, a fost inlocuit cu betoane...nu imi mai aminteste de Clujul de altadata!

In June 17 we celebrated, in Cluj, 45 years of graduation in physics from Babes-Bolyai University. Unfortunately, very few colleagues came and always the same, among them a former dean of the Faculty of Physics and a Vice-rector of the university. It was a festive meal at University House with other colleagues of a generation less two years. It was a pleasure to meet again with them, we have not seen for so many years !!
 
Unfortunately, it was a rainy day. I had little time to review old heart of the city. Green space, full of flowers around the cathedral, was replaced with stone ... I no longer remembers the old Cluj!
O privire in jur..
A look around ..Universitatea Babes-Bolyai
Intrarea principala in universitate...The main entrance in the university

Curtea interioara,
Interior court
Cealalta curte interioara, unde la etajul doi este facultatea de fizica....
Other interior court, where at the second floor is the faculty of physics ....A doua zi am plecat spre Valea Draganului, sa petrecem cateva zile de vacanta, la o pensiune.
Va urma....
The next day I went to Dragan Valley, to spend some days at a hostel.

Will follow ....

Un comentariu:

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...