marți, 8 octombrie 2019

Bucuresti - 560 ani


In 20 septembrie a fost sarbatorit Bucurestiul pentru 560 ani de existenta, atestata documentar.
Bucureștenii și turiștii  au avut parte de o serie de activități stradale pentru toate vârstele, ateliere creative și momente de divertisment pentru copii, jocuri interactive, teatru ambulant și animație de stradă, zeci de artiști costumați de sărbătoare, un bazar urban cu produse locale hand-made și de artizanat, dar și multe alte surprize, organizate cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti.

Pensionarii care sunt inscrisi la cluburile seniorilor din Bucuresti au beneficiat de o petrecere la unul din restaurantele din Drumul Taberei. Nu toti pensionarii. Au fost trei astfel de petreceri, pentru care s-au facut inscrieri in prealabil.
Am participat si eu, ieri, la unul din aceste eveniment si a fost o distractie pe cinste.

Dupa ce s-a servit masa a urmat un program muzical sustinut de un actor si cantaret indragit, Silviu Biris...si a urmat dansul.

Intre timp s-a organizat si un concurs de cultura generala.Organizatorii au distribuit tuturor niste formulare cu intrebari, cu raspuns la alegere 1 din 3, despre Bucuresti, destul de dificile, facand trimitere la istorie, cultura, organizare, etc. Am avut timp de raspuns 15 minute, apoi s-au ridicat formularele. La sfarsit s-au acordat premii, in functie de numarul de raspunsuri corecte. Cei cu 15, 14, 13 raspunsuri corecte au primit direct premiile I, II, III. Cei cu 12 raspunsuri corecte, o mentiune, dar prin tragere la sorti. Daca luam mai in serios concursul si nu aveam indoieli cu privire la faptul ca anul 1888 este anul finalizarii si nu inceperii constructiei Ateneului Roman, poate luam un premiu, dar am fost la mentiuni. A fost distractiv.

Silviu Biris printre noi...ne incanta



Un comentariu:

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...