joi, 4 aprilie 2019

A venit primavara !


Ma plimb des in parcul Titanii, care este la cinci minute de blocul meu. Stiu bine fiecare alee, fiecare copac. Primavara si toamna, parcul este o minunatie de culori.
Primavara infloresc pe rand diferite specii de pomi.

Parcul Titanii a luat nastere la inceputul anilor '70, cam din 1972. Eu am vazut cum a crescut parcul....ca un copil. In aceasta zona, la inceputuri, a fost un loc mlastinos care a fost asanat, s-au plantat copaci, arbusti, flori, etc. Unii copaci sunt deja foarte batrani, altii noi s-au plantat in ultimii ani. Parcul este foarte bine ingrijit, de asta se ocupa primaria de sector. Gazonul de pe pajisti este tuns saptamanal si vad adesea o echipa care are grija de curatenia in parc.
Parcul Titanii este un loc de odihna si relaxare pentru adulti si de joaca pentru copii. Aici sunt terenuri de tenis, fotbal, volei, baschet, handbal pentru cei tineri, spatii de joaca pentru copii mici. Dar, in acest parc nu au acces cei cu biciclete, role, etc. pentru a proteja copii mici care se joaca in parc.

Va invit la o plimbare prin parcul Titanii...


Un comentariu:

  1. How interesting that you watched the park being created. You must feel a real kinship especially knowing every tree and turn. It's almost like family. Lovely blossoms. Thank you Carmina.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...