vineri, 9 noiembrie 2018

Expozitie "Cautator in peisaj" Mirela Hagiu


Azi am fost sa vad expozitia pictoritei Mirela Hagiu, la galeria 2Art, fosta Dialog, aflata in holul mare al Primariei sector 2 din Bucuresti.

Din fericire, am intalnit-o pe d-na Hagiu la sala de expozitie. Am stat in expozitie mai mult de doua ore, am discutat despre arta, despre tehnicile folosite de ea in pictura si multe altele. A fost o intalnire foarte placuta. Mirela Hagiu este o pictorita de mare sensibilitate si profunzime. Acest lucru se vede si in lucrarile ei. In aceasta expozitie expune peisaje, cele mai multe facute in taberele de creatie din diferite locuri din tara. Sunt peisaje din natura, case vazute in satele romanesti, etc, toate realizate cu mult rafinament cromatic si -as spune- aproape cu o precizie fotografica. Este foarte atenta la detalii pe care le rezolva cu multa rabdare si delicatete.

Din pacate nu am putut face prea multe fotografii, pentru ca lucrarile fiind inramate, sticla reflecta lumina in obiectivul camerei si se producea o alterare a imaginii. Totusi am luat cateva imagini...










Un comentariu:

  1. Her paintings are very atmospheric and lovely. You were treated to quite the personal tour of the work. very fortunate. They just came out with new glass here call "Museum Glass". It is very expensive but invisible. You actually can't see it.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...