luni, 25 iunie 2018

Ochelari de carnaval


Nu am fost prea harnica in ultimul timp, in sensul de a lucra un obiect artistic. Am mers mai mult prin expozitii decat sa lucreaz, eu, personal. Nu am avut un obiectiv precis...dar am citit undeva, ca asta nu e rau, nu e lene, este o stare potentiala, in care gandesti, acumulezi idei si deodata te apuci de lucru, asa parca, pe negandite. Asa mi s-a intamplat mie, acum.
Voi merge saptamana viitoare, intr-o mica tabara la munte, impreuna cu un grup de colegi de facultate. Voi scrie despre asta. Organizatoarea este Angela, care este tare buna la asa ceva, se ocupa de tot, se gandeste la toate. Si i-a venit ideea sa organizeze intr-o seara...un carnaval. Pentru asta ne-a cerut sa ne facem un costum, o masca, etc.
Ca sa nu ma complic prea mult cu un bagaj inutil, eu m-am gandit sa-mi fac doar niste ochelari de carnaval. Sambata dimineata, am trecut la actiune...

Am desenat un tipar de ocheleari, am decupat apoi ochelarii dintr-un carton mai gros, roz, dar am facut si o dublura identica, alba.

Am vopsit cu culori acrilice o hartie moale din prosop de bucatarie. Vopsitul a durat ceva timp, pana am obtinut culorile/efectele dorite, pana s-a uscat culoarea, etc..

Am imbracat cartonul cu hartia astfel vopsita iar partea din dos am acoperit-o cu hartia alba, de aceeasi forma, totul am lipit cu lipici. Pentru ca ideile vin, odata cu lucrul, am facut nu una ci doua perechi de ochelari. La urma, am adaugat cu creioane/marchere colorate diferite desene, dupa inspiratia de moment. Am fixat pe spate, doua snururi pentru prindere.

Azi dimineata, in timp ce-mi beam cafeaua, mi-a venit o alta idee, inspirata de o discutie cu Letitia si mi-am facut inca ceva....o cordeluta cu flori. Am pornit lucrul pe la ora 8 si am terminat pe la 9:30-10.

Am folosit o cordeluta de catifea neagra, pe care nu o prea foloseam, asa ca acum a primit o sarcina artistica. Am taiat niste cercuri de carton, si le-am fixat cu niste sarma tare, pe cordeluta. Apoi le-am imbracat in staniol colorat.

Efectul era interesant pe capul meu, dar m-am gandit ca e prea simplu, Atunci, am taiat niste flori din carton albastru pe care le-am fixat, prin capsare, de cercuri.

Asa arata mult mai bine, mai ales pe capul meu !


Sper sa fie  apreciate!!


2 comentarii:

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...