sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Cate ceva despre ce fac eu....


In ultimul timp am vizitat multe expozitii...Si mai sunt de vizitat!  Asta m-a stimulat sa ma gandesc putin si la lucrarile mele, "depozitate" in plicuri sau cutii. Trebuie sa le dau o forma de expunere, ca sa le pot vedea eu dar si altii...
Acum ma ocup de cardurile si ATC-urile, pe care le-am facut eu sau le-am primit si am incercat niste solutii de prezentare sub forma unor "carti-armonica". Facand o trecere in revista a fotografiilor pe care obisnuiesc sa le fac atunci cand lucrez si termin o lucrare, am constatat ca, dintre toate cardurile sau ATC-urile facute in decursul timpului, peste 40 am trimis pentru schimb artistic sau le-am facut cadou...Asa ca, acum finalizez doar cu ce a mai ramas, dar probabil voi face altele, sper.
Iata, sunt in desfasurarea activitatii.....







Carticica de ATC-cu copaci

carticica cu ATC-uri primite

Acesta este ultimul card mixed media pe care l-am facut asa, dintr-o suflare...dintr-o inspiratie de cateva minute. Am folosit voal si tyvek pictat tratate termic, matase si margele. Tot ansamblul a fost fixat apoi pe un carton. Imi place tare mult ce a iesit !!!

Un comentariu:

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...