miercuri, 20 iulie 2016

II. Drumetie la Cheile Gradistei-Fundata


Am ajuns la pensiunea Creasta de vis, marti pe la ora 14...Dupa ce ne-am cazat si am mancat, am mers sa vedem imprejurimile. Liniste, flori, capite de fan, aer curat, cer albastru....




A doua zi am pornit, pe jos, spre Cheile Gradistei-Fundata, un complex sportiv, in varf de munte. Aici se fac competitii de biatlon, ciclism, etc.
http://www.cheilegradistei.ro/resort-fundata/index.php?page=hotel&hid=11&lang=en

Nu am ajuns si la resortul de la Moeciu, care era mai jos si ne abateam prea mult din drum...
http://www.cheilegradistei.ro/resort-moeciu/index.php?lang=en

 Din pacate, pozele pe care le-am facut aici le-am pierdut pentru ca am scapat telefonul cu care faceam poze...si s-a stricat! Am pierdut multe fotografii bune!

Ne-am intors prin Fundata. La intoarcere, am facut poze cu celalalt telefon...

Fundata, este o comuna de munte, cu case frumoase, multe constructii noi si desigur pensiuni. Drumul a fost foarte lung, dar nu obositor. La munte nu obosesti pentru ca respiri oxigen. Cred ca am mers pe jos 8-10 km, in total. Niste imagini de munte superbe, pante domoale, cu case imprastiate la distante mari una de alta, cu pasuni verzi pe care pasc vacile, oameni care cosesc sau aduna fanul. 












Totusi, cand am ajuns in centrul comunei am gasit o persoana amabila care ne-a luat cu masina pana la sosea, iar de acolo o alta persoana, care ne-a dus cu masina pana la pensiune...era totusi un drum destul de lung, cu multe serpentine si un trafic intens.



Un comentariu:

  1. Sounds like quite an adventure. Thanks you kind folks for rides. This area looks very much like upper New York State (the mountainous area). Really lovely and you're getting lots of exercise in too. Great way to do it.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...