sâmbătă, 1 august 2015

Caldura mare....


Luna iulie a fost infernal de fierbine, parca niciodata nu a fost asa. Un val de caldura tropicala a navalit in Europa, pana la latitudini destul de mari.
De patru saptamani, in Bucuresti, diminetile au avut in jur de 30C, iar la amiaza temperaturile au trecut de 35C la umbra. In mod ciclic, in zilele de la mijlocul saptamanii, miercuri, joi si vineri a fost canicula, cu 38-40 de grade la umbra. Nici zona Transilvaniei, care in general este ferita de asemenea temperaturi, nu a scapat de canicula.

Asta noapte a plouat, a fost chiar furtuna, iar azi sunt 25-26 grade. Dar zilele toride revin, asa cum anunta prognozele meteo...pana cand, oare?

July was infernal hot, never seemed to happen. A tropical heat wave in Europe invaded up quite high latitudes.
For four weeks, in Bucharest, mornings started with 30C and in the afternoon temperatures passed 35C in the shade. Cyclical in midweek days, Wednesday, Thursday and Friday was the heat, with 38-40 degrees in the shade. It was also the heat in Transylvania, where temperaure are usually lower.

That night it rained, it was the storm, and today are 25 to 26 degrees. But hot days return, as announced forecasts ... until when?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...