duminică, 5 august 2012

Tabara de creatie - Retezat 2012


La inceputul lunii august, am participat la o tabara de creatie organizata de Asociatia Poezia Artelor, condusa de dl. Nicolae Stancu din Iasi. Am petrecut o saptamana de neuitat impreuna cu niste oameni deosebiti, dedicati artelor si indeosebi poeziei. Tabara a fost organizata la o pensiune din muntii Retezat. Am fost si anul trecut la tabara de la Moeciu iar acum ne-a facut placere sa ne revedem. S-au facut lansari de carte, poetii si-au prezentat ultimele carti publicate, precum si un volum de grup iar eu impreuna cu Ena am participat cu o expozitie de arta textila. Dar nu numai atat, tabara a fost un prilej sa vizitam niste locuri superbe, sa ne bucuram de natura si de aer curat. Am fost la Sarmisegetuza, Hateg, Hunedoara, Deva, am vazut biserica din Ostrov, Densus, Manastirea Prislop, Castelul Huniazilor, cetatea Colt despre care se spune ca a fost sursa de inspiratie pentru romanul lui Jules Verne, Castelul din Carpati. Am ramas incantata de frumusetea locurilor si de realizarile oamenilor de acolo.

Pentru mine peisajul montan, florile, frunzele, copacii, rocile au fost nu numai o incantare si o binefacere dar s-au transformat si in sursa de inspiratie.
Un comentariu:

  1. Da , e minunat sa te intalnesti cu oameni deosebiti care iubesc frumosul , poezia, natura si viata. Sa speram ca vom trai si anul viitor sa ne intalnim din nou

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...