luni, 24 iunie 2024

Plimbare in sandale

 Vremea in acest iunie este foarte imprevizibila. Intr-o sambata noaptea de15-16 iunie, a fost o vijelie cumplita, cantitati mari de apa, grindina mare, vant puternic, au cazut copaci si multe crengi. A doua zi erau raspadite, pe jos, peste tot, foarte multe crengi si frunze.

Au urmat o saptamana cu zile foarte calde, temperaturi pana la 40 grade, o saptamana de caniculă!

Luni, 17 iunie, mi-am pus sandalele saboti si am mers in parcul Titanel, inainte de pranz, sa ma plimb. O clipa de neatenție, poate, si am nimerit o "gropita" pe alee. Mi-am dezechilibrat calcaiul stang si am cazut.  Au venit cateva persoane sa-mi dea ajutor ca sa ma ridic. Noroc ca nu a fost mai rau, doar o entorsă. Am ajuns cu greu acasa dar pe picioarele mele. Laba piciorului s-a umflat si invinetit. Mi-am pus gheata, diclofenac. Apoi, abia miercuri, am pus Alle gel, cu diclofenac si heparina (mi l-a cumparat Geta, multumesc!). 

In fine, dupa o saptamana, situatia este mai buna decat la inceput. Laba piciorului si glezna s-au dezumflat destul de bine dar nu chiar de tot, mai e putin vanat...

Inca e caniculă si se pare ca mai dureaza!!

luni, 10 iunie 2024

Alegeri!

 Ieri a fost o zi de alegeri, locale si europarlamentare. Mare batalie!!

O zi caniculara, 35 grade...si urmatoarele la fel...

Dupa ce am votat, am mers cu Adriana si Andrei la Gedi, la o pizza si bere. Irina nu a votat...



duminică, 2 iunie 2024

Fantanile arteziene din parcul IOR

 In 1 iunie, ziua copiilor, au fost puse in funcțiune fantanile arteziene din parcul IOR. Seara a fost primul spectacol de apa, muzica si lumini, la 21:30. Nu am fost sa le vad, seara...Am mers a doua zi cu Diana.

 Fantanile arteziene vor functiona pana la sfarsitul verii...






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...