sâmbătă, 18 decembrie 2021

Ora de poezie

 Nu am fost cam demult la Clubul seniorilor. Din cauza pandemiei, deși Clubul este deschis pentru activități. Sunt primite doar persoanele vaccinate și care au certificatul verde și bineînțeles cu masca ... Am și eu certificatul verde, dar totuși nu am îndrăznit sa merg la club !! Poate am exagerat. Activitățile sunt acum mai reduse, se face doar aerobic, în, lecțiile de engleză, ora de poezie, cor. Mi-e dor de orele de dans! 

Joi am trecut pe la club din nevoia de socializare și am nimerit la ora de poezie. Este chiar frumos! Doamnele, pentru că cu 2,3 excepții sunt mai mult doamne la aceasta activitate, vin cu cărți de poezie și citesc pe rand poeziile preferate. Uneori pe fond muzical... Dacă nu ești pregătit cu o carte de poezie, le găsești pe internet. Asa a fost cu mine. Am citit poezie din Eminescu și Coșbuc. A fost chiar frumos și relaxant. Te duce în alta stare...

Clubul a fost pregătit de doamne, împreună cu Nicoleta și Ana, pentru sărbătorile de iarnă. Ca întotdeauna arata foarte frumos, dar nu mai este parcă starea de bine, bucurie și relaxare ca altadata.






Primăria sectorului 3 a organizat, pentru seniorii din sector, o petrecere de Crăciun, gratuită, cu masă și program artistic, la restaurantul de la Rin hotel. Erau programate trei zile, 20,21 și 22 decembrie pentru asta, ca să se respecte regulile de distantare. Aseara am fost anunțată ca această petrecere a fost anulată, cu siguranță pe motiv de restricții de pandemie. Dar se va face o mică petrecere la club... Asa se face în fiecare an și era multă bucurie, veselie și... dans. Acum??? 

2 comentarii:

  1. Even with a limited activity schedule it is wonderful to have a place to socialize. I'm so glad at least some of your old life is returning. Be well and have a happy holiday my friend!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...